Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli nitelikli bir malzeme ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu makaslamakmızda;

Ayrıca yangın kapıları özelliklerinden bir özge önemli olanı da nârlerle ortaya çıkan zehirleme özelliği bulunan gazların ve dumanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son grado nitelikli olmalıdır.

Başkaca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, oranlı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen işleyiş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Kayranında spesiyalist ve sertifikalı asılçılarımızın katkıları ile her projeye normal yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın kesifı cimriya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdivenine iye edinmek koskocaman bir avantajdır. Nasıl bu avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık kanuni çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen yüce binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Ancak zahir bir yangın merdivenine ehil geçmek dâhilin binanızın yeni olması evet da dolgunca faziletli olması gerekmemektedir.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden fazla benibeşer evetşıyor ise yangın kapısı gidiş hususüne dürüst açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Kaçış bağırsakin kullanılmasına destur verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en dar basamak çokliği, konutlarda 100 mm’den ve diğer konstrüksiyonlarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Yangın Çıkış Kapısı Her kaçış merdiveninin her iki indinde engel, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın kapıları gibi çatı güvenliği tasavvurının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae yangın kapısı dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna aldatmaınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın merdivenlerinin duvar, tavan ve zeminında hiçbir yanıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile ivedi yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı tarih doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page